Viral academy


De afgelopen jaren hebben verschillende nieuwe sociale mediaplatforms het daglicht gezien. Velen van hen zijn snel verdwenen, terwijl andere platforms aanzienlijke groei hebben doorgemaakt. Een van deze platforms is TikTok, dat een opvallende groei heeft doorgemaakt en veel mensen veel plezier heeft bezorgd.

Een persoon die zeker veel plezier aan TikTok heeft beleefd, is Sophia Meijer. Benieuwd naar haar ervaringen en hoe ze TikTok heeft ingezet? Ze vertelt je er graag alles over in haar Viral Academy.

In deze cursus legt ze in detail uit hoe je geld kunt verdienen met TikTok en hoe je dit sociale mediaplatform kunt gebruiken om succesvol te worden. In deze Viral Academy-review deel ik graag mijn eigen ervaringen nadat ik de cursus grondig heb doorgenomen en uitgeprobeerd.

Deze Viral Academy-review bevat waardevolle informatie die nuttig voor je kan zijn. Als je deze review hebt gevonden, ben je ongetwijfeld geïnteresseerd in meer informatie over de Viral Academy-cursus, en ik sta klaar om je daarbij te helpen. Alle relevante informatie over de Viral Academy-cursus vind je in deze uitgebreide review!

Wie is Sophia Meijer

Voordat je besluit om deel te nemen aan een cursus, is het belangrijk om goed naar de ontwikkelaar ervan te kijken. Dat is precies wat ik heb gedaan bij de Viral Academy, en ik werd aangenaam verrast.

Sophia Meijer is namelijk de drijvende kracht achter deze cursus, en ze is een ware expert op het gebied van TikTok. Al op jonge leeftijd besefte Sophia Meijer dat het traditionele leven niet bij haar paste. Tijdens haar schooltijd begon ze daarom al met verschillende online verdienmodellen, zoals ze uitlegt in dit artikel op Flair.nl, waarin ze haar afkeer van een standaard 9-tot-5-baan beschrijft.

Ze begon met affiliate marketing, YouTube en TikTok, en vooral op dat laatste socialemediaplatform groeide ze uit tot een echte specialist. In de loop der jaren heeft ze een indrukwekkend TikTok-account opgebouwd, niet alleen qua volgers maar ook qua inkomsten. Ze verdient moeiteloos tussen de 10.000 en 15.000 euro per maand met haar TikTok-account.

Hoewel het misschien moeiteloos lijkt, weet Sophia maar al te goed waar ze mee bezig is. Na verloop van tijd besefte ze dat ze meer wilde dan alleen geld verdienen; ze wilde ook anderen helpen. Om dat te bereiken, besloot ze haar eigen cursus over TikTok te creëren, die ze de naam “Viral Academy” heeft gegeven.

Het doel van de Viral Academy is duidelijk: leren hoe je geld kunt verdienen met TikTok. Sophia Meijer doet dit zelf zeer succesvol, waardoor ze de ideale mentor is op dit gebied.

Kun je Sophia Meijer vertrouwen? Absoluut, zonder twijfel. Ze heeft aanzienlijke kennis, is vriendelijk en heeft een oprechte wens dat veel mensen geld gaan verdienen met TikTok. Dat is ook de reden waarom ze deze boeiende cursus heeft ontwikkeld.

Je kunt haar verder volgen en beter leren kennen via haar Instagram- en YouTube-kanalen.

Wat houdt de Viral Academy precies in?

De Viral Academy is een uitgebreide cursus die volledig gewijd is aan het verdienen van geld met TikTok. In deze cursus leer je hoe dit socialemediaplatform werkt, hoe je er geld mee kunt verdienen, en welke diverse mogelijkheden er voor jou beschikbaar zijn.

Wat deze cursus extra boeiend maakt, is dat deze hoofdzakelijk bestaat uit videolessen. In totaal heeft Sophia Meijer gekozen voor maar liefst 61 lessen, en daarbij krijg je ook toegang tot handige aanvullende materialen.

Kortom, de Viral Academy kan nu al worden beschouwd als een uitgebreide videocursus.

Is de Viral Academy de enige cursus die zich richt op TikTok? Nee, er zijn zeker meerdere cursussen die zich specifiek richten op dit socialemediaplatform.

Echter, er is slechts één cursus die zo diepgaand en uitgebreid is als de Viral Academy. Als je graag meer wilt leren over TikTok, dan is dit ongetwijfeld de ultieme cursus voor jou.

Voor wie is de Viral Academy geschikt?

De Viral Academy is geschikt voor velen, maar zeker niet voor iedereen. Maar voor wie is deze cursus wel geschikt?

De Viral Academy is ideaal voor mensen die serieus geld willen verdienen met TikTok, bereid zijn om hard te werken en bereid zijn om tijd te investeren.

En voor wie is deze cursus minder geschikt?

Deze cursus is niet geschikt voor mensen die geloven dat ze zonder inspanning rijk kunnen worden, voor degenen die eigenlijk niet echt geïnteresseerd zijn in TikTok, en voor mensen met beperkte beschikbare tijd.

Als je daadwerkelijk succes wilt behalen op TikTok, dan is hard werken een vereiste. En om dat te bereiken, is het noodzakelijk om eerst de Viral Academy te volgen.

Deze cursus bestaat uit meer dan 60 lessen, dus je moet er simpelweg de tijd voor hebben. Als je die tijd niet hebt, is het misschien beter om je niet aan te melden voor deze cursus.

Als je daarentegen enthousiast bent om aan de slag te gaan met TikTok en geld verdienen met TikTok je ultieme droom is, dan sluit de Viral Academy cursus natuurlijk uitstekend aan bij je ambities.

Hoe is de Viral Academy opgebouwd?

Heb je tot nu toe deze review van de Viral Academy gelezen? Dan heb je vast gemerkt dat ik enorm enthousiast ben over deze cursus.

Dit enthousiasme is te danken aan zowel de ontwikkelaar van de cursus als het onderwerp ervan.

Maar er is meer om enthousiast over te zijn. Ik ben namelijk ook erg te spreken over de structuur van de Viral Academy-cursus.

Zoals ik eerder al vermeldde, bestaat deze cursus uit meer dan 60 lessen, verdeeld over 12 modules. Dit zorgt ervoor dat deze cursus echt waardevol is.

Wil je graag meer details weten over hoe de Viral Academy is opgebouwd en wat je in elke module kunt verwachten?

Lees dan verder voor een gedetailleerd overzicht, waarin ik per module bespreek wat je kunt verwachten.

Module 1 introductie

In deze aanvangsmodule stelt Sophia Meijer zichzelf op een beleefde manier voor. Ze deelt informatie over wie ze is, wat haar activiteiten zijn, en hoe ze in aanraking is gekomen met het socialemediaplatform TikTok.

Daarnaast vertelt ze over haar eerdere ervaringen en activiteiten.

In deze inleidende module bespreekt Sophia Meijer ook uitgebreid de voordelen van TikTok. Ze wijst op de mogelijkheid om hiermee passief inkomen te genereren en benadrukt dat je geen klantenservice nodig hebt. Ze legt uit dat je volledige controle hebt en waar ook ter wereld locatie-onafhankelijk kunt werken. Dit betekent dat je vanaf elke plek op aarde geld kunt verdienen.

Deze aanvangsmodule bestaat uit vier lessen:

 • Introductie Academy
 • Verdienmodel introductie
 • Sophia Meijer introductie
 • Word lid van de Discordgroep

Module 2 persoonlijke voorbereiding

In deze tweede module wijst Sophia Meijer op de cruciale voorbereidingen die je moet treffen.

Ze benadrukt dat het gebruik van dit socialemedia platform veel tijd vergt. Het is van belang geduldig te zijn en ambitieuze doelen voor jezelf te stellen.

Daarnaast wordt in deze module dieper ingegaan op de juiste mindset die vereist is.

Sophia Meijer legt uit dat een zogenaamde “money mindset” noodzakelijk is om aanzienlijke inkomsten te genereren. Maar het is tevens belangrijk om enkele aanpassingen aan je denkwijze en mentale instelling door te voeren.

Deze module bevat de volgende lessen:

 • Mindset en consistentie
 • Money Mindset
 • Doelen stellen

Module 3

Welk type content wil je op jouw TikTok-kanaal plaatsen? Dit is de centrale vraag waarop uitvoerig wordt ingegaan in deze module.

Sophia Meijer bespreekt verschillende soorten content waaruit je kunt kiezen en hoe je weloverwogen beslissingen kunt nemen op dit gebied.

Het is belangrijk om te begrijpen dat je niet per se je eigen gezicht op TikTok hoeft te laten zien. Als je daar geen voorkeur voor hebt, zijn er voldoende alternatieven om toch geld te verdienen met TikTok.

Sophia Meijer deelt alle relevante informatie hierover in deze module, die bestaat uit 4 lessen:

 • Zonder persoonlijkheid
 • Met persoonlijkheid
 • Voor bedrijven en brands
 • Voor iemands bedrijf (Tiktok Manager Freelancer)

Module 4

In deze vierde module voorziet Sophia Meijer je van uitgebreide informatie over diverse niches.

Door het selecteren van een niche richt je je op een specifieke doelgroep, waardoor de kans op het behalen van gewenste resultaten groter wordt.

In deze module bespreekt Sophia Meijer de beschikbare niches en benadrukt ze waarom het belangrijk is om een keuze te maken tussen deze niches.

Deze module bestaat uit 3 lessen:

 • Kies de ideale nichemarkt voor jou
 • Specifieke nichemarkt kiezen
 • Nichemarkt met potentie kiezen

Module 5

Overweeg je om aan de slag te gaan met TikTok? Dan is het van cruciaal belang om je goed voor te bereiden, want een goede voorbereiding legt het fundament voor een vlotte start.

Het enige nadeel is dat deze module slechts één les bevat. Het zou wenselijk zijn geweest als deze module wat uitgebreider was.

In deze module vind je echter enkel de volgende les:

 • Het aanmaken van een TikTok-account en koppelen aan Instagram

Module 6


Wil je geld verdienen met TikTok?

Dan moet je begrijpen hoe je dit kunt aanpakken, en je moet inzicht hebben in het algoritme van TikTok.

Wanneer je het algoritme begrijpt, ben je in staat om meer kijkers naar je video’s te trekken, wat natuurlijk je doel is.

Maar hoe werkt het TikTok-algoritme nu eigenlijk precies? En hoe kun je dit algoritme effectief beïnvloeden?

Dit zijn twee vragen waarop Sophia Meijer uitgebreid ingaat in dit artikel.

Deze module is zeer uitgebreid, zoals je kunt zien aan de hoeveelheid lessen:

 • Hoe kom je op de For You Page?
 • Hoe vaak moet je posten?
 • Op welke tijden moet je posten?
 • Doet het licht in je video ertoe?
 • Doet engagement ertoe?
 • Wat doen beschrijvingen en hashtags?
 • Wat is het effect van tekst in je Tiktok?
 • Overgang van het ene beeld in het andere beeld
 • Trending muziek
 • Het vinden van trends in jouw niche voor content ideeën
 • Hoe maak je content binnen 5 minuten?
 • Waarom je geen weergave krijgt op Tiktok
 • Hoe weet je of je een shadow ban hebt en hoe kom je er vanaf?

Module 7

Ben je geïnteresseerd om te beginnen met TikTok?

Volgens Sophia Meijer zijn er bepaalde richtlijnen die je moet volgen en specifieke overwegingen waar je goed op moet letten.

Wat deze richtlijnen en overwegingen precies inhouden, wordt besproken in deze zevende module.

In deze module deelt ze de vereisten waaraan je kanaal moet voldoen om succesvol te worden. Net als de eerder genoemde modules, is ook deze module zeer gedetailleerd:

 • Virale formule
 • Hoe ga je door het dak heen op TikTok zonder volgers?
 • 1 op 1 content
 • Hoe zorg je dat meerdere mensen zich kunnen vinden in jouw content?
 • Samenwerkingen
 • Content die later viraal gaat
 • Deel 1, 2 en 3
 • De beste TikTok functies die je kunt gebruiken
 • De focus hoort vooral hierop te zijn
 • Zet kijkers (weergave) direct om in volgers
 • Hoe krijg je 10k volgers in 10 dagen?

Module 8


Om succesvol te zijn op TikTok, is het essentieel om een doordachte strategie te ontwikkelen. Deze strategie moet van tevoren worden opgesteld en kan later worden bijgesteld indien nodig. Het is van groot belang dat je goed begrijpt wat je doet en dat je serieus aan de slag gaat met je eigen strategie. De achtste module, gepresenteerd door Sophia Meijer, zal je uitvoerig informeren over het proces van het ontwikkelen van je eigen TikTok-strategie en waarom dit van belang is. Deze module omvat de volgende lessen:

 • Waarom en hoe?
 • Doelen stellen
 • Marktonderzoek
 • Mijn persoonlijke strategie uitgelegd
 • Hoe gebruik je Tiktok analytics

Module 9


Wil je geld verdienen met een van de online verdienmodellen? Dan is de kans groot dat je enkele fouten zult maken, ongeacht of je je bezighoudt met affiliate marketing of TikTok.

In deze module deelt Sophia Meijer met jou welke fouten je moet vermijden en welke beslissingen je zorgvuldig moet overwegen. Ze benadrukt dat er verschillende valkuilen zijn waar je gemakkelijk in kunt trappen.

Het doel van deze module is om jou te behoeden voor het maken van deze fouten. De module bestaat uit drie lessen:

 • Waarom en hoe?
 • Doelen stellen
 • Marktonderzoek
 • Mijn persoonlijke strategie uitgelegd
 • Hoe gebruik je TikTok analytics

Module 10


Wil je graag een aanzienlijk inkomen genereren via TikTok?

Sophia Meijer deelt graag met je hoe je aanzienlijke inkomsten kunt verwerven met behulp van dit social media platform. Ze zal je in deze uitgebreide module uitleggen hoe je dit het beste kunt aanpakken.

Deze module valt op door zijn uitgebreide aanpak, omdat Sophia Meijer niet alleen TikTok behandelt, maar ook andere online verdienmodellen bespreekt.

Ze zal je laten zien hoe je met verschillende online verdienmodellen kunt combineren met TikTok. Voor deze module heeft Sophia Meijer de volgende lessen samengesteld:

 • Samenwerkingen met bedrijven
 • Affiliate marketing
 • Dropshipping via TikTok
 • Organisch verkeer voor brands en bedrijven
 • Word een Tiktok Manager
 • Personal brand
 • Bekend worden

Module 11

Als je serieuze resultaten wilt behalen met TikTok, is het noodzakelijk om er aanzienlijke tijd aan te besteden. Gelukkig zijn er diverse manieren om je TikTok-kanaal snel te laten groeien.

Een van deze mogelijkheden is adverteren op TikTok. Sophia Meijer staat klaar om je uitgebreid te informeren over hoe je succesvol kunt adverteren op TikTok.

Hierbij behandelt ze niet alleen de technische aspecten van adverteren, maar ook de belangrijke overwegingen die je moet maken. Wat nog interessanter is, ze geeft inzicht in het analyseren van advertenties en meer. Kortom, deze module is buitengewoon informatief en leerzaam.

Deze module bestaat uit de volgende lessen:

 • Adverteren op TikTok
 • Data van de advertenties analyseren en aanpassen

Module 12


In de afgelopen jaren heeft Sophia Meijer een schat aan kennis en ervaring vergaard. Hierdoor is ze zich bewust geworden van de vele vragen die mensen hebben over TikTok.

Deze vragen heeft ze samengebracht in deze laatste module, waarin ze uitgebreide en leerzame antwoorden geeft op de meest gestelde vragen.

Wat opmerkelijk is, is dat Sophia Meijer zich uitstekend bewust is van wat er speelt. Ze begrijpt als geen ander welke onderwerpen mensen bezighouden en waar er onduidelijkheid bestaat met betrekking tot dit sociale mediakanaal en online verdienmodel.

Deze module bestaat uit vijf lessen:

 • Reposten uitgelegd
 • Wanneer moet je meer posten?
 • Hoe kom je aan je eerste 1.000 volgers?
 • Opschalen en automatiseren
 • De volgende stappen

Bonus

Wanneer je je inschrijft voor de Viral Academy, krijg je toegang tot een scala aan extra voordelen. Laat me graag deze bonussen nog eens voor je opsommen.

Bonus 1

Na je aanmelding bij de Viral Academy krijg je toegang tot de Viral Community.

De Viral Community is het meest uitgebreide TikTok-netwerk in Nederland en België.

Binnen deze exclusieve groep heb je de mogelijkheid om te netwerken met meer dan 150 online ondernemers die allemaal streven naar het verdienen van geld via TikTok.

Hier ontmoet je gelijkgestemde individuen en kun je veel extra kennis en inspiratie opdoen. Deelnemers in deze community delen hun behaalde successen, variërend van beginners tot ervaren TikTok-gebruikers die meer dan €10.000 verdienen met hun TikTok-account.

Dit biedt een unieke gelegenheid om jezelf te omringen met mensen die dezelfde doelen als jij nastreven. Dit kan je extra motiveren om jouw eigen doelen te bereiken.

Wat opmerkelijk is, is dat deze community steeds dynamischer wordt. Dit is een groot voordeel, want hoe meer deelnemers, hoe meer waarde en interactie er plaatsvindt.

Bonus 2


Wanneer je je inschrijft voor de cursus, krijg je toegang tot 52 groepscoachingssessies per jaar.

Dit betekent dat je 52 keer per jaar de gelegenheid hebt om vragen te stellen en te luisteren naar vragen van andere deelnemers.

Interessant is dat deze coachingssessies ook onderwerpen behandelen die zijn voorgesteld door het team van de Viral Academy. Dit zijn actuele onderwerpen waarvan het team van de Viral Academy denkt dat je er enige kennis van moet hebben.

Hoewel de cursus alles behandelt wat je moet weten om succes te behalen, kan het voorkomen dat je een specifieke vraag hebt. In dat geval laat Sophia Meijer je niet in de steek. Ze organiseert wekelijks een groepscoachingssessie waarin je je vraag kunt stellen en weer verder kunt.

Sophia Meijer heeft als doel dat al haar studenten geld verdienen op TikTok dankzij haar cursus. Ze doet dan ook haar uiterste best om al haar studenten te ondersteunen bij het behalen van resultaten.

Bonus 3

Mensen zoeken op internet naar informatie over specifieke onderwerpen.

Een ebook is een uitstekende manier om deze informatie te presenteren.

Het is niet ingewikkeld en kost weinig om een ebook te creëren.

Veel mensen geven de voorkeur aan het kopen van ebooks, omdat ze deze op hun gemak thuis kunnen lezen.

In deze bonus deelt Sophia Meijer graag met jou hoe je je eigen ebook kunt maken en vervolgens via TikTok kunt verkopen.

Ze heeft hier zelf veel succes mee gehad en heeft al meer dan €12.000 verdiend door ebooks te verkopen.

Een interessant aspect van het verkopen van ebooks is dat zodra je er een hebt gemaakt, je het voor altijd kunt blijven verkopen, zolang je het maar up-to-date houdt.

Bonus 4

Etsy is een wereldwijde online marktplaats waar mensen bijeenkomen om handgemaakte artikelen te kopen en verkopen. Daarnaast is het ook mogelijk om digitale producten op Etsy te verkopen. Het belangrijke voordeel van digitale producten is dat je ze slechts één keer hoeft te maken om ze vervolgens herhaaldelijk te kunnen blijven verkopen.

Sophia Meijer heeft aanzienlijke inkomsten gegenereerd door producten op Etsy te promoten via TikTok. In deze bonus geeft ze een gedetailleerde uitleg over hoe jij hetzelfde kunt bereiken.

Bonus 5


Ben je op zoek naar een manier om wat extra inkomen te genereren, zowel parttime als fulltime, vanuit het comfort van je eigen huis?

Overweeg dan om geld te verdienen als een virtuele assistent.

Virtuele assistenten helpen mensen met diverse dagelijkse taken, waaronder het beheren van e-mails, agenda’s, het betalen van facturen, het plannen van reizen, online onderzoek en meer.

Sophia Meijer, die zelf een virtuele assistent, Laura, heeft, deelt in deze bonus stap voor stap hoe jij ook aan de slag kunt als virtuele assistent voor ondernemers.

Als virtuele assistent kun je doorgaans een inkomen verwachten tussen €20 en €100 per opdracht.

Bonus 6

Wil je geld verdienen op TikTok, maar wil je liever niet herkenbaar in beeld verschijnen op dit sociale mediaplatform?

Geen zorgen, er zijn nog steeds tal van mogelijkheden beschikbaar.

Blader gewoon eens door TikTok: je zult merken dat er veel video’s viraal gaan zonder dat de maker duidelijk in beeld komt.

Sophia Meijer legt in deze bonus gedetailleerd uit hoe je geld kunt verdienen zonder je gezicht te tonen op TikTok.

Ik ben enthousiast dat Sophia deze specifieke bonus heeft toegevoegd, omdat het mensen kan aanmoedigen om TikTok te verkennen, zelfs als ze terughoudend zijn om hun gezicht te laten zien. Dit kan een waardevolle kans zijn die anders wordt gemist.

Bonus 7


Wil je graag geld verdienen via TikTok? Dat kun je bereiken door video’s te creëren waarin je zelf verschijnt.

Voor sommige mensen is dit echter niet even plezierig of eenvoudig. Daarom heeft Sophia Meijer besloten om deze bonus samen te stellen.

Voor velen kan het behoorlijk overweldigend zijn om voor de camera te staan; sommigen worden angstig of voelen zich plotseling verlegen zodra de opname begint.

Dit is een uitdaging waar veel beginnende TikTok-gebruikers mee te maken hebben.

Het goede nieuws is dat er handige tips zijn om deze gevoelens te overwinnen en je comfortabeler te voelen voor de camera.

In deze bonus ontdek je de meest effectieve strategieën om geld te verdienen terwijl je zelf in beeld bent op TikTok.

Je leert bijvoorbeeld hoe je jezelf het beste kunt opnemen, hoe je afscheid kunt nemen van eventuele schaamte, en Sophia Meijer deelt haar beste adviezen met je.

Bonus 8

In een eerdere bespreking van de Viral Academy heb ik vermeld dat Sophia Meijer verschillende online verdienmethoden heeft geprobeerd.

Een van deze online verdienmodellen is dropshipping, en dat is precies waar deze bonus zich op richt.

Bij dropshipping verkoop je producten via een webshop zonder ze zelf in bezit te hebben.

De nadruk ligt hier niet zozeer op een algemene uitleg van dropshipping, maar specifiek op hoe je dropshipping kunt toepassen via TikTok.

Dit sociale mediaplatform biedt namelijk uitstekende mogelijkheden om aan de slag te gaan met dit boeiende online verdienmodel.

Bonus 9

Instagram is eveneens een zeer populair sociaal mediaplatform.

Veel influencers maken gebruik van meerdere sociale mediakanalen om hun bereik te vergroten. Zo zie je vaak dat TikTokkers ook actief zijn op Instagram.

Dit kan voor jou een extra bron van inkomsten betekenen.

In deze bonus legt Sophia Meijer uit hoe je via je TikTok-kanaal je Instagram-account kunt laten groeien.

Hierdoor kun je een groter publiek bereiken en daardoor ook meer geld verdienen.

Deze bonus is een aangename extra van Sophia Meijer, en de waarde ervan mag niet worden onderschat.

Bonus 10


Om aantrekkelijk te zijn voor jongeren, is het tegenwoordig essentieel voor bedrijven om aanwezig te zijn op TikTok.

TikTok biedt een uitstekende mogelijkheid om de merkidentiteit van jouw bedrijf te versterken en is een uiterst effectief marketingkanaal om de jongere doelgroep te bereiken.

Interessante TikTok-video’s kunnen de positieve aspecten van jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten, waardoor een gunstig beeld van jouw bedrijf wordt gecreëerd bij het publiek.

Dit alles draagt bij aan het versterken van de band met jouw merk, wat uiteindelijk zal leiden tot een toename in de verkoop.

Bonus 11

De meest recente toevoeging van Sophia Meijer is een handig Excel-sheet waarmee je al je financiële gegevens kunt beheren.

Hiermee kun je eenvoudig je uitgaven en inkomsten registreren en heb je altijd een duidelijk overzicht van de winstgevendheid van je TikTok-business.

Wat kost deze cursus


Heb ik je met deze beoordeling van de Viral Academy weten te overtuigen? En ben je nu klaar om je direct aan te melden voor deze cursus?

In dat geval is het handig om te weten dat je kunt kiezen uit drie verschillende betalingsopties.

Je hebt de mogelijkheid om de volledige cursus in één keer te betalen, wat neerkomt op een bedrag van 1197 euro. Je kunt echter ook kiezen voor betaling in 2 maandelijkse termijnen, waarbij je maandelijks 627 euro betaalt. Een alternatieve optie is om te betalen in 3 maandelijkse termijnen, met een bedrag van 427 euro per maand.

Belangrijk om te vermelden is dat je met mijn kortingscode ‘DOMI200’ een korting van 200 euro ontvangt, waardoor je slechts 997 euro betaalt in plaats van 1197 euro.

Zorg ervoor dat je deze kortingscode invult tijdens het afrekenen wanneer je de Viral Academy aanschaft. Als je kiest voor betaling in termijnen, wordt de korting van 200 euro in mindering gebracht op je eerste termijnbetaling.